01-07-10

Begin nieuw seizoen

Hier al enkele intressante weetjes voor het begin van het seizoen 2010-2011

Transfers  :

In : Tim Claes (Antwerp), Tim Smet (Stekene), Najim Aissa (Zwijndrecht), Shkelqim Gashi (Zwijndrecht), Gert Van Vlasselaer (Volharding Wintam-Eikevliet) en Nick Van Remoortere (SK Berlaar) Uit : Jimmy Potithai, Daan Heyrman (KOFC Rupelmonde) en Yassine Salmi (Mortsel)

Wedstrijden BVA :

Zaterdag 31 juli 18u : VK Mariaburg - SBFC

Zaterdag 7 augustus 18u : SBFC - FCWS Schorvoort

Zaterdag 14 augustus 18u : SK Wilrijk - SBFC

Zaterdag 21 augustus 18u : SBFC - KSK Zandhoven

Oefenwedstrijden :
Donderdag 29 juli 19u30 : SBFC - KFCO Wilrijk
Donderdag 5 augustus 19u30 : Broechem - SBFC
Donderdag 12 augustus 19u30 : SBFC - Tielrode
Woensdag 18 augustus 19u30 : Branst - SBFC

Eerste training : maandag 19 juli
Start competitie : zondag 29 augustus
PS : tijdens oefenwedstrijden en BVA-wedstrijden zijn er geen wedstrijdverslagen en interviews op de blog te zien.

20:31 Gepost door Yanko in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

14-05-10

SBFC - Bevel

SBFC - FC Bevel             1-6

Het seizoen zit er dus op voor Sp. Burcht, na deze zeer zware en verdiende nederlaag.  Enkel de eerste 10 minuten deed Burcht mee in deze wedstrijd. Bevel besliste de wedstrijd nog voor het half uur en toen Bayram rood pakte was het helemaal over.

Maar laten we niet vergeten dat Burcht over heel het seizoen bekeken tevreden mag zijn met de prestaties. Na een zeer sterk seizoensbegin was er een dipje waar we teveel punten hebben verloren. Maar naar het einde toe , bv de wedstrijden tegen Kalmthout en Berendrecht ging het niveau terug omhoog.

Langs deze weg willen we ook KEVIN OGIERS bedanken voor zijn voetbalcarriere bij Burcht. Hij kwam de laatste seizoenen niet veel meer in actie maar was wel dikwijls een vaste "bankzitter". Bedankt Kevin voor je positieve ingesteldheid en ook omdat je altijd bereid was voor interviews na de wedstrijd.

De laatste weken heb ik door vooral technische problemen niet veel meer op deze blog kunnen posten. Maar volgend seizoen, vanaf de voorbereiding zullen we weer klaar staan om onze favoriete club te volgen. 

Proficiat aan de spelers , technische staf, medewerkers en supporters voor dit mooie seizoen !

 

 

12:58 Gepost door Yanko in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

10-05-10

Eindronde

FC Bevel - SBFC            0-0

Donderdag 13-05 om 15u. is de terugwedstrijd er al.

Alle supporters op post !

18:24 Gepost door Yanko in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

03-05-10

Loting

Hier de loting voor de eindronde :

 

1e ronde:

09-05         Bevel - SBFC

13-05         SBFC - Bevel

2e ronde:

16-05         SBFC / Bevel - Oosthoven / Heultje

23-05         Oosthoven / Heultje - SBFC / Bevel

20:45 Gepost door Yanko in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

30-04-10

Wedstrijd

RVC Hoboken - SBFC     3-3

 

Zoals eerder gezegd zou ik normaal gezien zondag terug kunnen filmen, nu mijn camera hersteld is en ik terug kon filmen, moest ik zondag zelf een tornooi gaan spelen en kon ik dus weer niet aanwezig zijn...

 

Langs deze weg zou ik ook graag Kalmthout feliciteren met het behalen van hun kampioenstitel !

22:25 Gepost door Yanko in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

28-04-10

SBFC - Donk

SBFC - SK Donk           2-2

Deze week waren de problemen met de camera nog niet opgelost, maar normaal gezien kan ik volgende week terug filmen. :-)

 

 

13:46 Gepost door Yanko in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

18-04-10

Sparta Linkeroever - SBFC

Sparta LO - SBFC          2-5

De problemen met de camera zijn spijtig genoeg nog altijd niet opgelost dus deze week geen filmpjes.

18:50 Gepost door Yanko in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

11-04-10

Wedstrijden

SBFC - Ol. Essen                 3-4

Wegens een probleempje met de camera is het spijtig genoeg nog iets langer wachten op de beelden...

Vorige week kon ik niet aanwezig zijn want was ik op hoogtestage in de Oostenrijkse Alpen ,maar hier toch even de uitslag van de wedstrijd tegen Mortsel :

VC Mortsel OG - SBFC          0-3

21:24 Gepost door Yanko in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

29-03-10

Stabroek - SBFC

Stabroek - SBFC     0-4

Deze week kon ik spijtig genoeg weer niet aanwezig zijn, dus geen beelden van de wedstrijd en geen interviews. Voor mensen die nog altijd in de titel geloven, hier even de rangschikking en de uitslagen van de concurrenten...

1. Kalmthout2518 - 3 - 471 - 3358
2. RVC Hoboken2517 - 5 - 373 - 3054
3. Putte SK2516 - 6 - 357 - 2551
4. Berendrecht2515 - 5 - 553 - 2450
5. Horendonk2414 - 4 - 663 - 3348
6. Burcht2314 - 6 - 372 - 3445

Boechout-Kalmthout2 - 2

RVC Hoboken-Berendrecht1 - 0

Ol. Essen-Putte SK3 - 2

17:49 Gepost door Yanko in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

24-03-10

Verslag op www.

Dit is het artikel dat te lezen is op de site van Horendonk.

 

http://www.kfchorendonk.be/wedstrijdverslagen/horendonk-s...

Het werd een rustig wedstrijdbegin met heel wat middenveld spel en zonder uitgespeelde kansen. De eerste echte kans noteerde we pas na 20 minuten Arnouts, die vandaag zowel aanvaller, middenvelder als verdediger is geweest, sneed vanop rechts naar binnen, legde de bal opzij maar zowel Ameri als Van Loon kwamen net te kort om de bal in doel te schuiven. Na een half uur een vrije trap van Verhaegen. De bal werd weg gekopt, kwam voor de voeten van Siemons die in één tijd de bal enig mooi in de bovenhoek knalde: 1-0. Voorts waren er weinig noemenswaardige momenten te noteren. Enige smet op de eerste helft zijn de blessures van Elst (lies) en Deckers (kuit), die beide al vroeg in de eerste helft de strijd noodgedwongen moesten staken.

De tweede helft was nog maar net begonnen toen Goormachtig plots alleen voor de doelman verscheen maar die ging goed in de voeten van onze poulain. Burcht probeerde in de buurt van Snijers te geraken maar geraakte niet voorbij een sterk verdedigend Horendonk. Horendonk bleef dreigender, Siemons met een goede actie, de voorzet werd net gemist door Ameri en Van Loon trapte in het zijnet. Even later was het wel raak. Ameri bediende knap Goormachtig die mocht alleen op de doelman afgaan en bleef koelbloedig: 2-0. Nog geen minuut later was het bijna 3-0. Ameri zag de doelman ver uit zijn doel staan en lepelde de bal vanop 30 meter richting doel. De doelman was geklopt maar de bal stierf op de kruising. Even later lukte Burcht de aansluitingstreffer, een vrije trap werd met het hoofd verlengd en ging voorbij een kansloze Snijers: 2-1. Enkelen beweren dat Deckers, tegenwoordig rondrijdend in een nieuwe Citroën C1, de bal in eigen doel devieerde, doch Deckers zelf meent te weten dat een Burchts hoofd nog aan de bal kwam; We gaan er niet om strijen. Goormachtig werd even later opnieuw alleen op doel afgestuurd, de bal ging ook voorbij de doelman maar een attente verdediger haalde de bal nog van de lijn. Even later had ook Arnouts de kans om de wedstrijd op slot te gooien, hij kreeg de bal van Van Loon op de kleine backlijn, maar zijn schot werd knap gepakt door de doelman. Snijers moest nog een keer redding brengen op een schot van ‘circus’ Vercauteren. Voor de rest hield Horendonk vlot stand. Op het einde kookte nog heel wat Burchtse potjes over. De gehele trainerstaf mocht achter de platen. Na de wedstrijd wilden zij de scheidsrechter belagen, onze ‘scheidsrechter-opvanger Ed Buffet’ kwam tussenbeide en werd prompt door een slag in het aangezicht getrakteerd…

In mijn slotbede richt ik me graag tot de Burchtse entourage. Wat een bende zieligheden bijeen. Als trainer iemand in het gezicht slagen: klasse, voorbeeld voor de rest. Als de Horendonkse spelers naar de kleedkamer trekken op hen gaan speken: prachtig. Maar het meeste fantastische was de handdoek in de pompbak van de toiletten en de kraan openzetten: moet gezegd, goed gevonden. Als ik het zo allemaal op een rijtje zet, ik zou er graag spelen daar aan de overkant van ’t Scheld. Doe zo voort jongens. Terug naar onze eigenste leeuwen. We hebben goed als blok gevoetbald vandaag. Jammer dat er zoveel 100% kansen werden gemist anders had de score veel hoger kunnen oplopen. Volgende week zal er serieus gepuzzeld moeten worden. Ameri is geschorst, Jacobs heeft werkverplichtingen, J. Deckers en Elst zijn geblesseerd. Jonge welpen grijp u kans!!!

18:48 Gepost door Yanko in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Horendonk - Sp. Burcht FC

Horendonk - Sp. Burcht FC   2 - 1

Burcht moest de wedstrijd winnen om nog een kans te maken om eventueel mee te doen voor de titel. Een 17 tal Horendonk supporters waren aanwezig om de wedstrijd te volgen, daarbij de 2 ezels niet meegerekend op een veld naast de akker van Horendonk, mogelijk lag de weide van deze dieren er beter bij dan het voetbalveld van Horendonk.Deze dieren hadden meer aandacht voor elkaar dan voor de wedstrijd.

 De Burchtsupporters waren weeral talrijk aanwezig.  Burcht had het moeilijk met het heel fysieke spel van Horendonk, in de 1° helft werden bijna alle duels gewonnen door Horendonk. Horendonk kwam in de 1° helft op een 1-0 voorsprong, nadat een slecht weggewerkte corner mooi werd binnengetrapt. Een donderpreek van coach Frank Vanassche zorgde niet meteen voor beterschap in de 2° helft. Burcht had het in de aanvangsminuten heel moeilijk en  naarmate de minuten vorderden werd het spel van Horendonk steeds brutaler. De betere kansen waren voor Horendonk. Op een vrije trap kon Steve van Schevensteen de bal devieren en voor een 2-1 stand zorgen. Burcht had nog 20tal minuten om eventueel gelijk te maken. Younes had nog de mooiste kans om de 2-2 te scoren, maar de Horendonkse doelman kon de bal nog net uit zijn doel boksen. 

Bij de montage is er iets misgelopen, daar door klopt de volgorde van de laatste fragmenten van het wedstrijdverslag niet. Sorry!

 

11:11 Gepost door Yanko in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

23-03-10

Horendonk -Sporting Burcht FC

Horendonk -Sporting Burcht FC  2 - 1

 

Bij de montage is er iets fout gegaan, daardoor klopt de volgorde van, de laatste beelden niet. Sorry !

20:53 Gepost door Yanko in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

20-03-10

Horendonk FC - SBFC

Rangschikking :

 

1. Kalmthout2317 - 3 - 367 - 3054
2. RVC Hoboken2316 - 5 - 271 - 2950
3. Berendrecht2315 - 3 - 552 - 2150
4. Putte SK2315 - 5 - 353 - 2248
5. Horendonk2213 - 3 - 661 - 3045
6. Burcht2113 - 5 - 367 - 3242

Uitslagen laatste 5 wedstrijden :

 

07/02/201015:00Horendonk FC - Sparta Linkeroever 5 -1
 

20/02/2010

19:30Horendonk FC - Excelsior Essen 1 -0
 28/02/201015:00Hove Sport - Horendonk FC 1 -1
 07/03/201015:00Horendonk FC - Mortsel OG 3 -1
14/03/201015:00Putte SK - Horendonk FC 2 -1

Pronostiekjes :

Joeri Beeckman (supporter) : 2-2

Peter Temmerman (jeugdcoördinator) : 1-2

Steve Temmerman (supporter) : 1-4

Yanko Beeckman (supporter) : 1-4

Gerry Duerinck (assistent-trainer) : 1-3

 

16:13 Gepost door Yanko in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

13-03-10

SBFC - Berendrecht

Sporting Burcht FC - Berendrecht   3 - 1

 

18:04 Gepost door Yanko in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

07-03-10

Kalmthout - Sporting Burcht FC

Kalmthout  - Sporting Burcht FC   2 - 5

Een oververdiende overwinning van Burcht, dat aan de rust reeds met een  0 - 4  voorsprong de wedstrijd had beslist. Even was er nog twijfel toen in de 2° helft onze keeper met rood van het veld werd gestuurd, maar Kalmthout kon van het numerieke overwicht geen gebruik maken.

Het is moeilijk een uitblinker te kiezen, want alle spelers presteerden op een hoog niveau. Curt Vercauteren scoorde drie maal in de eerste helft, Benny Mamousha krulde in de 1° helft een vrije trap mooi in de hoek, en nieuwkomer Younnes scoorde in de laatste seconden van de wedstrijd het 5° doelpunt.

De  weeral talrijk aanwezige Burcht supporters zorgden voor een prima sfeer. Volgende week een mooie prestatie  tegen Berendrecht kan onze spelers voldoende vertrouwen geven voor een mooi einde van de reguliere competitie, en  om scherp te staan voor de eindronde in 4° provinciale.

 

 

23:06 Gepost door Yanko in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

06-03-10

Kalmthout SK - SBFC

Positie rangschikking :

1. Kalmthout2116 - 2 - 363 - 2551

Uitslagen laatste 6 wedstrijden :

Kalmthout SK - SK Donk 3 - 1
 Kalmthout SK - RVC Hoboken 0 - 2

 

Kalmthout SK - Sparta Linkeroever 2 - 0
 Kalmthout SK - Excelsior Essen 2 - 0
 Kalmthout SK - Mortsel OG 2 - 1
Putte SK - Kalmthout SK 5 - 1

Pronostiekjes :

 Joeri Beeckman (supporter) : 2-2

Marc Reunis (bestuur/jeugdtrainer) : 1-2

Rudy Schippers (kinesist) : 1-3

Peter Temmerman (jeugdcoördinator) : 3-1

Yanko Beeckman (supporter) : 1-2

Gerry Duerinck (assistent-trainer) : 1-3

Kevin Ogiers (speler) : 0-2

14:21 Gepost door Yanko in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

01-03-10

Wedstrijd

Moeilijk te bespelen veld, veel wind en veel regen, dit waren de omstandigheden die het gisteren bijna onmogelijk maakten om te voetballen. De wedstrijd werd nog wel op gang geblazen, maar na 20 minuutjes vond de scheidsrechter het wel welletjes en besliste hij om toch een vroegtijdig einde aan de wedstrijd te maken.

PS : de stand op dat moment was nog altijd 0-0

18:30 Gepost door Yanko in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

22-02-10

SBFC - Putte SK

SBFC - Putte SK                   0-2

Deze week spijtig genoeg geen "speler van de week", interviews of wedstrijdverslag. Mensen die toch iemand tippen als "speler van de week" mogen dat altijd posten als reactie !

19:45 Gepost door Yanko in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

08-02-10

Sporting Burcht FC - Hove

Sporting Burcht FC - Hove   3 - 1  (doelp.: Gregory Slootmans, Curt Vercauteren en Benny "Mamousha" )

 

 

 

 

22:13 Gepost door Yanko in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

31-01-10

Afgelast

De wedstrijd Exc Essen - SBFC is zonet ter plekke afgelast...

13:45 Gepost door Yanko in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

25-01-10

Wedstrijd

Sporting Burcht FC - Boechout 3-3

Uitslag speler van de week :

1. Bayram

2. Stefan van Hoorweder / Steve van Schevensteen

3. Greg Slootmans

 

 

 

18:23 Gepost door Yanko in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

03-01-10

Nieuwjaar

Via deze weg wil ik iedereen die ik dit jaar nog niet heb gezien ook een heel gelukkig nieuwjaar wensen...

20:46 Gepost door Yanko in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

14-12-09

Wedstrijd

SBFC - Achterbroek      1-3

Deze week geen "speler van de week" om 2 redenen : ten eerste had ik nog iets te veel werk voor school, en dus geen tijd om nog papieren af te drukken en ten tweede was er gisteren ook niet echt een "speler van de week".

Verslag en interviews volgen...

20:56 Gepost door Yanko in Algemeen | Permalink | Commentaren (17) |  Facebook |

07-12-09

Sporting Burcht Fc - Hoboken

Sporting Burcht Fc - Hoboken   1 - 3

Jammer genoeg geen verslag, de reporters vonden het gezelliger in de business seats Tong uitsteken. Volgende week zal ik proberen terug aanwezig te zijn.

 

23:01 Gepost door Yanko in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

05-12-09

Examens

Wegens de examenperiode heb ik vorige week spijtig genoeg geen tijd gehad om alle filmpes op den blog te plaatsen, deze zondag zal ik, jammer genoeg, zelfs niet kunnen komen kijken. Maar er zal een superpresentator mij vervangen : Danny Maes. Danny heeft mij verteld dat hij ook al een co-presentator denkt gevonden te hebben in Nico Duym.... Wordt zeker vervolgd.

18:57 Gepost door Yanko in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

29-11-09

SK Donk - Sp. Burcht FC

SK Donk - Sp. Burcht FC   0 - 0

Verslag en interviews zullen zo snel mogelijk gepost worden. Het is nogal druk nu, ...andere prioriteiten, inderdaad , examens Wenkbrouw ophalen.

Speler van de week

  1. Drossaert Geoffrey                              74 punten
  2. Vercauteren Curt                                 65 punten
  3. Mamusha Benny & Bayram Bayraktar  64 punten

21:38 Gepost door Yanko in Algemeen | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

22-11-09

Sp. Burcht Fc - Horendonk

De filmpjes komen er (hopelijk) vandaag op. We ondervinden wat problemen met het uploaden naar youtube ...  We doen ons best .

Sp. Burcht FC - Horendonk   4 - 6

Het beloofde een mooie voetbalmiddag te worden want het zonnetje was van de partij, het blauw-gele leger was aanwezig en Besnik Hasi (gewezen profvoetballer, T2 van Anderlecht en vriend van Benny Mamusha) kwam de aftrap geven.

De wedstrijd begon goed voor Burcht, ze bemachtigden een mooie 2-0 voorsprong, maar op korte tijd maakte Horendonk er nog voor rust 2-2 van. Na de rust ging de doelpuntenkermis verder. Burcht kwam op een 3-2 voorsprong, verprutse dan enkele kansen om die voorsprong uit te diepen en kreeg daarna het deksel op de neus toen de 3-3, 3-4 en zelfs de 3-5 vielen. Ondertussen werd de malaise voor Burcht nog groter toen Nourredinne uitviel, zo mocht Stefan zijn eerste competitieminuten spelen na de blessure aan zijn mediale band. Bij een 3-5 achterstand moest Burcht alles op de aanval zetten en zo werd Greg,die ook uit blessure terugkeerde, ook nog in de weide gestuurd. Op dat moment zat er bij Horendonk nog weinig voetbal in en viel ook David nog uit na een zwaar duel. Tien minuten voor tijd zorgde Tim toch nog voor de aansluitingstreffer, 4-5. Heel Burcht hoopte nog op een spannende tien minuten, maar enkele minuten later prikte Horendonk de 4-6 tegen de netten...

Zit Burcht in een dipje ? De laatste drie wedstrijden haalde de ploeg maar 1 op 9. Graag jullie mening !

De samenvatting is een beetje ingekort, blijkbaar mogen geuploade filmpjes op Youtube max 15 minuten lengte hebben. De begin- en eindcredits zijn er o.a.3 uitgeknipt. Veel kijkplezier.

 

 

Hier volgt het interview met Benny Mamousha en Besnik Hasi. Mijn excuses voor de geluidskwaliteit, op de achtergrond hoor je de storm die over Burcht raasde. Misschien toch tijd voor een perszaaltje Tong uitsteken

 

 

20:01 Gepost door Yanko in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

15-11-09

Berendrecht - Sp. Burcht FC

Eindstand  : 5 - 2  ( Bayram,Steve van Schevensteen).

Scoreverloop : 1-0 , 1-1, 2-1, 3-1, 3-2, 4-2, 5-2.

Berendrecht komt kort na rust op 3 -1. 10 minuten voor het einde komt Burcht terug tot 3-2. maar Berendrecht kan dan uitlopen naar 5-2 !!!

Na een 30-tal minuten werd Curt Vercauteren vervangen wegens blessure.

Kort voor het einde ook nog rood voor Nico Duym.

Ook nog veel sterkte aan Curt en hopelijk zien we hem vlug weer op het veld staan.

15:10 Gepost door Yanko in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

14-11-09

Knapen : tornooi 11/11/2009 FC Ekeren

Woensdag sppelden de knapen een tornooi in FC Ekeren .Coach Bert maakte een selectie uit de Knapen-kern.

Burcht won zijn eerste wedstrijd met 3-0 van Hemiksem, de tweede wedstrijd eindigde op een 1-1 gelijkspel tegen Schilde.

 Voldoende om de finale te spelen tegen R Antwerp Fc. Antwerp trad aan met de "shadows", deze maken deel uit van een 30-tal knapen die geselecteerd zijn voor de nationale reeks. Burcht verloor de finale met 3-0.  Een zeer knappe prestatie van de knapen, blijkbaar zit er toch potentieel in de groep !!!  

 Proficiat Bert en  natuurlijk ook aan alle spelers.

09:27 Gepost door Yanko in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Berendrecht -Sp. Burcht FC

Morgen om 14u30 speelt Sp. Burcht op Berendrecht. Dit artikel verscheen vandaag in GVA.

BERENDRECHT VERDEDIGT THUISREPUTATIE

De toppers volgen elkaar nu in ijltempo op. Na het spannende duel met Kalmthout, moet Sporting Burcht zondag aan de slag in Berendrecht. Verliezen is geen optie. Zeker niet voor Berendrecht, dat vorige week uitschoof bij Putte SK.

"Spijtig dat we uitgerekend in putte onze eerste nederlaag slikten. We speelden misschien wel onze beste match van het seizoen "  vindt verdediger Tom van Bouwel. "Je weet dat zoiets altijd kan gebeuren. We leggen al weken een nagenoeg foutloos parcours af. Alleen op de openingsspeeldag moesten we een gelijkspel toestaan. En dan ga je plots onterecht de boot in."

Niet zo'n beste timing, zo vlak voor de komst van Burcht, maar de statistieken spreken alvast in het voordeel van Berendrecht: de polderploeg verloor thuis - als enige - nog geen enkel punt. Maar wat doet de sterke groenwitte defensie tegen de meest productieve voorlijn van 4°A ?  " Veel zal afhangen van hoe de topper evolueert. het valt me op dat Burcht doorgaans snel scoort en vervolgens die voorsprong consolideert. Aan ons om Burcht vanaf het begin zo ver mogelijk van ons doel te houden. Geen simpele opgave, zeker niet door het uitvallen van Danny Marijnissen. Of ik zou tekenen voor een gelijkspel ? Mochten we in Putte geen punten hebben verloren, waarschijnlijk wel. Maar onze achterstand bedraagt nu ineens drie punten. Berendrecht heeft weinig keuze: we gaan thuis voluit voor de winst"   tvc

bron : gva 14/11/2009

Burcht : Hamouch, die vorige zondag uitviel met een verrekking, is geblesseerd. Slootmans en Van Hooreweder trainden voor het eerst weer voluit mee, al komt de topper in Berendrecht nog iets te vroeg. Wellicht treden ze volgende week wederop bij de reserven. Op Bressinck (klaplong) en Vonck (whiplash) is het nog iets langer wachten.

Berendrecht : Marijnissen viel uit met een spierscheur. Hij is minstens vier weken buiten strijd. Ook Jordens (enkel) en de hervallen Verschueren (quadriceps) kampen met blessurelast. Een misnoegde bankzitter Yaznasni zet definitief een punt achter zijn korte Berendrecht-periode. Van Langendonck keert terug in de basis. Van der Schraelen hervat bij de reserven.

 

SUPPORTERS : WE REKENEN OP EEN GROTE OPKOMST. ALLEN NAAR BERENDRECHT

vertrek @ violetta om 13u15 , be there !!!!

Het terrein van Berendrecht is  gelegen aan de Monnikenhofstraat in het straatje recht tegenover huisnummer 42.


Grotere kaart weergeven

 

 Site Berendrecht: 

http://users.skynet.be/kfcberendrecht/

 09:00 Gepost door Yanko in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende