20-04-09

Sp. Burcht FC - Exc.Essen

SPORTING BURCHT FC     0   -    2     Exc. ESSEN

Wat vonden jullie, spelers en supporters, van dit seizoen met onze toch wel zeer jeugdige ploeg? Is de ploeg geevolueerd in de loop van dit seizoen? Graag jullie reacties en bedenkingen, en aub : zet jullie naam er bij.

De uitreiking van de GEELBLAUWE SCHOEN zal plaatsvinden tijdens het familieweekend van Sporting Burcht. Meer details hierover zullen we later nog bekend maken.

 

21:19 Gepost door Yanko in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Was dit jaar niet de ambitie om over te gaan? Alle geluk da ge ni meer kunt zakken...

Gepost door: ... | 21-04-09

allez ik wou beginnen met een goei reactie...
Maar der was al iemand mij voor om zijn 'super interressante en hier niet passende reactie' te schrijve!
Ni aantrekke Gaste..

Ik geloof da jullie allemaal 1 voor 1 jullie best gedaan hebben dit seizoen.
Niet enkel voetballend maar ook als ploeg.
denk dat er weinig ploegen zo aan elkaar hangen, en hopelijk blijft dit volgend seizoen ook zo. en kunnen jullie elkaar nog beter leren kennen en werkt dit mss ook mee op positieve resultaten.

Nog heel veel succes gasten!!
En jullie zijn nog lang ni van jullie Grote Fan vanaf ze!!

You will never walk alone !! :D

ps; ook nog even profoiciat aan Yanko die dit seizoen weer heel wat knappe intervieuws heeft gestrikt en ook week na week de samenvattinge maakt.
Doe zo voort man :p en u kadooke is onderweg !! :d

Kusjes van jullie HELE GROTE FAN !!!

Gepost door: jasmijn (van hoey :p) | 21-04-09

ten eerste de ambitie was ni om over te gaan dus daar zitte al fout, en ten 2de schrik om uwe naam eronder te zette??
voor de rest wil ik zeggen dat we dit seizoen mss niet altijd evenveel hebben laten zien dan dat de supporters van ons gewoon zijn :P maar ik denk dat geen enkele ploeg met zo een jonge ploeg dit kan dus denk ik dat we veel zullen geleerd hebben uit dit jaar.

en yanko proficiat met al je mooie interviews er wacht zeker nog een mooie carrière :D

Gepost door: Curt | 21-04-09

Ik heb geen schrik om mijn naam eronder te zetten maar dat doet weinig terzake. En ik wilde geen polemiek starten. Maar ik dacht dat dit de ambitie was van het bestuur. We kunnen toch spreken over een zwak seizoen gezien de resultaten??

Gepost door: ... | 21-04-09

Ik denk dat als u elke week bent komen kijken ( en dan heeft u pas recht tot spreken), u zeker heeft gezien dat deze zeer jonge ploeg , bij momenten zeer mooi voetbal bracht. En volgens mij was dat nog de grootste ambitie...

Gepost door: Yanko | 21-04-09

Ge kunt u wel nie blijven wegsteken achter het excuse van jonge ploeg. Ik denk nog altijd da Burcht zijn beste seizoen speelde in het jaar dat het van start ging, toen was er misschien nog wel meer een ploeg als nu...

Gepost door: Was da nou | 21-04-09

Triestig , echt triestig , dat is de waarheid. Als je ziet hoe sommigen spelen ( al denkend dat ze het hebben waar gemaakt ) , en er niets van bakken .Hopelijk zijn er nieuwe spelers bijgehaald en is er voor elke positie de gezonde concurrentie .

Toi Toi voor het volgende seizoen , dat er beter gepresteerd wordt dan dit seizoen. één ding is zeker , zakken gaat toch niet in vierde.

Gepost door: .... | 22-04-09

Ja kdenk da het qua resultaten zeker geen denderend seizoen is geweest, toch zeker nie als ge bekijkt wa we soms weggegeven hebben, maar kdenk dat we nog altijd wel ons best hebben gedaan om goeie voetbal te spelen, ook al was da soms moeilijk. Daarnaast wil ik nog ff zeggen da het niveau van vierde dit seizoen wel een pakske hoger lag dan het "startseizoen", wa in mijn ogen toch ook wel ne belangrijke factor is.

Gepost door: Stefan | 22-04-09

wie is er al aangetrokken voor volgend seizoen ? heb horen zeggen dat ge er een paar van zwjndrecht heb aangetrokken klopt dat

Gepost door: flor | 22-04-09

Aan ... wil ik het volgende zeggen, het bestuur heeft voor het voorbije seizoen geen enkele ambitie uitgesproken. Mss ook omdat zij wisten dat ze gingen starten met een heel jonge ploeg en deze jongens de kans wilden geven om rustig te groeien.
Van het bestuur kan je alvast niet zeggen dat ze hun woord niet houden, zij hebben altijd gezegd dat ze de eigen jeugd een kans willen geven en dat hebben ze dan ook gedaan. Maar gaan we nu deze jonge ploeg met eigen jeugdspelers weer afrekenen op de resultaten... ? Wat willen we nu eigenlijk in Burcht... ? Willen we dat de jeugd een kans krijgt of willen we een ploeg met allemaal nieuwe spelers, vreemd aan de gemeente, die ( misschien ) wat meer punten haalt ? Ik heb ook gehoord dat er een aantal ervaren spelers aangetrokken zijn voor volgend seizoen, mss logisch, gezien het aantal dalers van 3de Provinciale. Wat mij vooral bijblijft van het voorbije seizoen is dat er een aantal jeugdspelers, de hun geboden kans met twee handen aangenomen hebben en bewezen hebben dat zij het waard zijn om in een eerste elftal te spelen MAAR dat er ook enkele spelers zijn die er nog niet klaar voor zijn en/of de inzet niet kunnen opbrengen, vooral wanneer er gespeeld wordt tegen een tegenstrever die niet geklasseerd staat in de top vijf. Als je je niet kunt motiveren om met de nodige inzet te spelen tegen een tegenstrever die lager geklasseerd staat dan de top vijf, kan je nooit geen aanspraak maken op een eindrondeticket, laat staan op een kampioenstitel ! En wat ... , als volgend seizoen ,om deze reden, sommige spelers mss wat minder speelkansen zouden krijgen ? Zal dit dan ook de schuld zijn van het bestuur ?

Gepost door: een objectieve supporter | 23-04-09

Ik bekijk regelmatig wedstrijden in derde en in vierde provinciale en eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat het met dezelfde ploeg dezelfde positie wordt zoniet nog lager. De ploegen die immers zakken uit derde zijn niet van de minste.

Gepost door: ... | 24-04-09

De commentaren zijn gesloten.