29-08-09

GVA

een artikeltje uit de Gazet Van Antwerpen...

Arben Mamusha aan de slag bij Burcht
 
Sporting Burcht realiseerde op de valreep nog een opmerkelijke transfer. Een week voor de start van de competitie haalde het Arben Mamusha in huis. De technisch onderlegde Kosovaar, vorig seizoen nog in Zwijndrechtse loondienst, moet voor extra offensieve impulsen zorgen.
 
Bij Burcht wil niemand het met zoveel woorden gezegd hebben, maar ze zouden dit jaar wel eens een opvallend seizoen kunnen draaien. Dat een ervaren balvirtuoos als Mamusha voor 4° provinciale kiest, onderlijnt de stille ambities van blauw-geel.
 
"Feitelijk trainde ik de voorbije weken enkel mee in Burcht om mijn conditie op peil te houden. Ik kon naar meerdere ploegen, onder meer naar Zandvliet, maar verkoos uiteindelijk gewoon om te blijven" , zegt Mamusha, in een vorig leven ooit profspeler in het voormalige Joegoslavië.
 
" Er heerst een familiale sfeer bij Burcht en ik vind er Frank Vanassche terug, met wie ik destijds nog samenspeelde bij Sparta Zwijndrecht. Ik weet dat ik hogerop kan, maar ik voelde me hier direct aanvaard. Bovendien wonen mijn familie en veel van mijn maats in de buurt.Ik beschouw het als een soort vriendendienst."
 
Mamusha is inmiddels al 39, maar zijn fluwelen baltechniek is hij nog niet kwijt. "Ik kom stilaan op leeftijd, maar ik voel me nog niet passé. Vorig seizoen speelde ik probleemloos 29 matchen bij Verbroedering, gecombineerd met zaalvoetbal bij tweedeklasser Noorderwijk. Toch wel een bewijs dat ik nog niet versleten ben", besluit de voormalige topschutter van onder meer Belgica Edegem en SK Wilrijk.
 
Bron: GVA
 
Prognoses GVA
 
Kampioen : Berendrecht Sp.
Eindronde : RVC Hoboken, Horendonk FC, Achterbroek VV, Sp. Burcht

20:15 Gepost door Yanko in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.