14-11-09

Berendrecht -Sp. Burcht FC

Morgen om 14u30 speelt Sp. Burcht op Berendrecht. Dit artikel verscheen vandaag in GVA.

BERENDRECHT VERDEDIGT THUISREPUTATIE

De toppers volgen elkaar nu in ijltempo op. Na het spannende duel met Kalmthout, moet Sporting Burcht zondag aan de slag in Berendrecht. Verliezen is geen optie. Zeker niet voor Berendrecht, dat vorige week uitschoof bij Putte SK.

"Spijtig dat we uitgerekend in putte onze eerste nederlaag slikten. We speelden misschien wel onze beste match van het seizoen "  vindt verdediger Tom van Bouwel. "Je weet dat zoiets altijd kan gebeuren. We leggen al weken een nagenoeg foutloos parcours af. Alleen op de openingsspeeldag moesten we een gelijkspel toestaan. En dan ga je plots onterecht de boot in."

Niet zo'n beste timing, zo vlak voor de komst van Burcht, maar de statistieken spreken alvast in het voordeel van Berendrecht: de polderploeg verloor thuis - als enige - nog geen enkel punt. Maar wat doet de sterke groenwitte defensie tegen de meest productieve voorlijn van 4°A ?  " Veel zal afhangen van hoe de topper evolueert. het valt me op dat Burcht doorgaans snel scoort en vervolgens die voorsprong consolideert. Aan ons om Burcht vanaf het begin zo ver mogelijk van ons doel te houden. Geen simpele opgave, zeker niet door het uitvallen van Danny Marijnissen. Of ik zou tekenen voor een gelijkspel ? Mochten we in Putte geen punten hebben verloren, waarschijnlijk wel. Maar onze achterstand bedraagt nu ineens drie punten. Berendrecht heeft weinig keuze: we gaan thuis voluit voor de winst"   tvc

bron : gva 14/11/2009

Burcht : Hamouch, die vorige zondag uitviel met een verrekking, is geblesseerd. Slootmans en Van Hooreweder trainden voor het eerst weer voluit mee, al komt de topper in Berendrecht nog iets te vroeg. Wellicht treden ze volgende week wederop bij de reserven. Op Bressinck (klaplong) en Vonck (whiplash) is het nog iets langer wachten.

Berendrecht : Marijnissen viel uit met een spierscheur. Hij is minstens vier weken buiten strijd. Ook Jordens (enkel) en de hervallen Verschueren (quadriceps) kampen met blessurelast. Een misnoegde bankzitter Yaznasni zet definitief een punt achter zijn korte Berendrecht-periode. Van Langendonck keert terug in de basis. Van der Schraelen hervat bij de reserven.

 

SUPPORTERS : WE REKENEN OP EEN GROTE OPKOMST. ALLEN NAAR BERENDRECHT

vertrek @ violetta om 13u15 , be there !!!!

Het terrein van Berendrecht is  gelegen aan de Monnikenhofstraat in het straatje recht tegenover huisnummer 42.


Grotere kaart weergeven

 

 Site Berendrecht: 

http://users.skynet.be/kfcberendrecht/

 09:00 Gepost door Yanko in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.