29-11-09

SK Donk - Sp. Burcht FC

SK Donk - Sp. Burcht FC   0 - 0

Verslag en interviews zullen zo snel mogelijk gepost worden. Het is nogal druk nu, ...andere prioriteiten, inderdaad , examens Wenkbrouw ophalen.

Speler van de week

  1. Drossaert Geoffrey                              74 punten
  2. Vercauteren Curt                                 65 punten
  3. Mamusha Benny & Bayram Bayraktar  64 punten

21:38 Gepost door Yanko in Algemeen | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

Commentaren

kop op gasten !!!!! blijven werken en ben er zeker van dat we er terug doorkomen.veel rusten nu want er zitten er al veel op hun tandvlees .en daar is maar een remedie voor. rusten.dat heb ik al te veel moeten doen.bedankt aan de fantastische fans die ons door dik en dun blijven steunen.

Gepost door: duymeke gips | 30-11-09

ziet ge het ? al weer punten achtergelaten, Burcht blijft in 4e, ge zult me nog gelijk geven, voetbalkennis denk ik ! de eerste periode titel zal alles op alles worden

Gepost door: davy | 30-11-09

Davy, je lijkt me een beetje gefrustreerd.

Gepost door: Stefan | 30-11-09

Dan ga je op een zondag eens chinees uithalen , staat er iemand die gaan kijken is naar Burcht en is deftig zijn beklag aan het doen , 2 gekwetste spelers MOESTEN meespelen van hun coach , wat een verantwoordelijkheid heb je dan als trainer ????

Dat is goede reklame voor burcht , dat dit over de lippen gaat in zwijndrecht !!!

Gepost door: chinees uithalen !!! | 30-11-09

als je gekwets bent kan je volgens mij niet spelen!!!!!maar ze hebben toch heel de wedstrijd gespeeld (dus waren ze fit genoeg om te spelen)als je echt niets anders te doen hebt om wa larie te verkopen zou je beter eens komen kijken en wa hebben ze in zwijndrecht gedaan,daar heeft de trainer niks anders gedaan dan de de smedt opgesteld .of die was fit zeker.wij hebben een verschil in burcht onze trainer zoekt geen uitvluchten als het minder gaat daarover in zwijndrecht de trainer in de krant een eigenhandig artikel laat verschijnen waarin hij de titel al afschrijft door het verlies van de smedt.wat moeten die andere spelers dan denken .dat is grote verantwoordelijkheid.dada en ga volgende week eens frieten halen mischien kom je nog iets te weten.

Gepost door: ene met verstand@chinees | 30-11-09

blijkbaar toch een beetje jaloers geweest op de eerste 10 wedstrijden want dan hebben we je niet gehoord.wel makker die titel moeten wij helemaal niet halen dus dat puntenverlies ligt meer op uw maag dan op de onze.vroeger niet mogen meedoen zeker platte.

Gepost door: @davy | 30-11-09

mensen, niet kwaad worden hé, het is enkel maar uit ervaring dat ik dat schrijf, trouwens ik ben al 5 matchen komen zien en vond het goed, er zullen wonderen moeten gebeuren voor uit 4e te geraken, meer nis dat niet hoor

Gepost door: davy | 30-11-09

Ik denk dat er ene mij kent , want inderdaad de ene week is het chinees en de andere week zijn het frieten.
Ik laat alleen maar weten wat de frustaties zijn van mensen waar ik het van hoor , trouwens ik ben geen burcht en geen zwijndrecht supporter , dus waarom altijd zo direkt reageren ?

Gepost door: chinees uithalen !!! | 30-11-09

Langs de lijn is het altijd makkelijk praten, er zijn wel meerdere "supporters" dat vroeger in eerste klasse gespeeld hebben (als ge ze bezig hoort toch).

Gepost door: Zeveraars | 30-11-09

Kop op mannen , de 12e man blijft jullie steunen .
Er is helemaal nog niks verloren , de strijd is nog lang en de prijzen worden aan de eindmeet gegeven.

Volgende week terug de 3 punten pakken en dan beginnen we al aan de terugronde.

Gepost door: ché | 30-11-09

Werden de kansen gemist omdat een aantal spelers uit blessure terugkwamen??? Bv. de bal op de lat en een andere fase waar de bal van de lijn wordt gehaald .
Zaterdag , geloof ik, hebben een aantal spelers getest. Als ze niet fit waren zouden ze niet gestart zijn . Altijd zullen er mensen zijn die belachelijke commentaar geven, misschien best gewoon niet op reageren ?
Positief is dat we weer de nul konden houden, zelfs bijna een klein half uur met 10 man. Eigenlijk was het alleen de laatste 10 minuten pompen of verzuipen. Alleen jammer dat we dit keer niet konden scoren.

Gepost door: Joeri Goulash | 30-11-09

ik blijf in jullie geloven !!!!!!!!!! veel succes zondag jongens !!!

kusjes xx krisje

Gepost door: krisje | 01-12-09

davy zou wel eens gelijk kunnen hebben, het is inderdaad heel moeilijk om uit 4e te geraken, best toch opletten, ik zou er wel voor gaan als ik van jullie was, en wel naar die titel streven er is nog niks verloren, Burcht is wel een redelijke ploeg om vooraan te staan

Gepost door: gelijkgever | 01-12-09

De commentaren zijn gesloten.