24-03-10

Horendonk - Sp. Burcht FC

Horendonk - Sp. Burcht FC   2 - 1

Burcht moest de wedstrijd winnen om nog een kans te maken om eventueel mee te doen voor de titel. Een 17 tal Horendonk supporters waren aanwezig om de wedstrijd te volgen, daarbij de 2 ezels niet meegerekend op een veld naast de akker van Horendonk, mogelijk lag de weide van deze dieren er beter bij dan het voetbalveld van Horendonk.Deze dieren hadden meer aandacht voor elkaar dan voor de wedstrijd.

 De Burchtsupporters waren weeral talrijk aanwezig.  Burcht had het moeilijk met het heel fysieke spel van Horendonk, in de 1° helft werden bijna alle duels gewonnen door Horendonk. Horendonk kwam in de 1° helft op een 1-0 voorsprong, nadat een slecht weggewerkte corner mooi werd binnengetrapt. Een donderpreek van coach Frank Vanassche zorgde niet meteen voor beterschap in de 2° helft. Burcht had het in de aanvangsminuten heel moeilijk en  naarmate de minuten vorderden werd het spel van Horendonk steeds brutaler. De betere kansen waren voor Horendonk. Op een vrije trap kon Steve van Schevensteen de bal devieren en voor een 2-1 stand zorgen. Burcht had nog 20tal minuten om eventueel gelijk te maken. Younes had nog de mooiste kans om de 2-2 te scoren, maar de Horendonkse doelman kon de bal nog net uit zijn doel boksen. 

Bij de montage is er iets misgelopen, daar door klopt de volgorde van de laatste fragmenten van het wedstrijdverslag niet. Sorry!

 

11:11 Gepost door Yanko in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.