24-03-10

Verslag op www.

Dit is het artikel dat te lezen is op de site van Horendonk.

 

http://www.kfchorendonk.be/wedstrijdverslagen/horendonk-s...

Het werd een rustig wedstrijdbegin met heel wat middenveld spel en zonder uitgespeelde kansen. De eerste echte kans noteerde we pas na 20 minuten Arnouts, die vandaag zowel aanvaller, middenvelder als verdediger is geweest, sneed vanop rechts naar binnen, legde de bal opzij maar zowel Ameri als Van Loon kwamen net te kort om de bal in doel te schuiven. Na een half uur een vrije trap van Verhaegen. De bal werd weg gekopt, kwam voor de voeten van Siemons die in één tijd de bal enig mooi in de bovenhoek knalde: 1-0. Voorts waren er weinig noemenswaardige momenten te noteren. Enige smet op de eerste helft zijn de blessures van Elst (lies) en Deckers (kuit), die beide al vroeg in de eerste helft de strijd noodgedwongen moesten staken.

De tweede helft was nog maar net begonnen toen Goormachtig plots alleen voor de doelman verscheen maar die ging goed in de voeten van onze poulain. Burcht probeerde in de buurt van Snijers te geraken maar geraakte niet voorbij een sterk verdedigend Horendonk. Horendonk bleef dreigender, Siemons met een goede actie, de voorzet werd net gemist door Ameri en Van Loon trapte in het zijnet. Even later was het wel raak. Ameri bediende knap Goormachtig die mocht alleen op de doelman afgaan en bleef koelbloedig: 2-0. Nog geen minuut later was het bijna 3-0. Ameri zag de doelman ver uit zijn doel staan en lepelde de bal vanop 30 meter richting doel. De doelman was geklopt maar de bal stierf op de kruising. Even later lukte Burcht de aansluitingstreffer, een vrije trap werd met het hoofd verlengd en ging voorbij een kansloze Snijers: 2-1. Enkelen beweren dat Deckers, tegenwoordig rondrijdend in een nieuwe Citroën C1, de bal in eigen doel devieerde, doch Deckers zelf meent te weten dat een Burchts hoofd nog aan de bal kwam; We gaan er niet om strijen. Goormachtig werd even later opnieuw alleen op doel afgestuurd, de bal ging ook voorbij de doelman maar een attente verdediger haalde de bal nog van de lijn. Even later had ook Arnouts de kans om de wedstrijd op slot te gooien, hij kreeg de bal van Van Loon op de kleine backlijn, maar zijn schot werd knap gepakt door de doelman. Snijers moest nog een keer redding brengen op een schot van ‘circus’ Vercauteren. Voor de rest hield Horendonk vlot stand. Op het einde kookte nog heel wat Burchtse potjes over. De gehele trainerstaf mocht achter de platen. Na de wedstrijd wilden zij de scheidsrechter belagen, onze ‘scheidsrechter-opvanger Ed Buffet’ kwam tussenbeide en werd prompt door een slag in het aangezicht getrakteerd…

In mijn slotbede richt ik me graag tot de Burchtse entourage. Wat een bende zieligheden bijeen. Als trainer iemand in het gezicht slagen: klasse, voorbeeld voor de rest. Als de Horendonkse spelers naar de kleedkamer trekken op hen gaan speken: prachtig. Maar het meeste fantastische was de handdoek in de pompbak van de toiletten en de kraan openzetten: moet gezegd, goed gevonden. Als ik het zo allemaal op een rijtje zet, ik zou er graag spelen daar aan de overkant van ’t Scheld. Doe zo voort jongens. Terug naar onze eigenste leeuwen. We hebben goed als blok gevoetbald vandaag. Jammer dat er zoveel 100% kansen werden gemist anders had de score veel hoger kunnen oplopen. Volgende week zal er serieus gepuzzeld moeten worden. Ameri is geschorst, Jacobs heeft werkverplichtingen, J. Deckers en Elst zijn geblesseerd. Jonge welpen grijp u kans!!!

18:48 Gepost door Yanko in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

We all agree, Horendonk supporters are wankers !!!

Gepost door: hahaha | 29-03-10

Als er slagen uitgedeeld zijn, kan je hen geen ongelijk geven. Dat hoort op of rond geen enkel veld thuis, dus hun kritiek is terecht. Frank zou beter moeten weten...

Gepost door: welja | 29-03-10

en beetje objectieviteit is nochtans hééééél ver te zoeken :-) ik heb het niet gezien dus kan er niet over oordelen en van zeggen hoor je veel he !!!

Gepost door: hahaha | 30-03-10

De commentaren zijn gesloten.